top of page

MACHINES

geen

Takeuchi TB20e

Takeuchi TB20e: de elektrische minigraver met buitengewone prestaties
Werk groener en zuiniger met de Takeuchi TB20e, uitgerust met duurzame en milieuvriendelijke technologie. Met deze elektrische minigraver slaat de bouwmachinesector een geheel nieuwe weg in. De TB20e werkt volledig op batterijen; hij stoot dus geen CO2 uit, maakt minder lawaai en veroorzaakt minder trillingen. Doordat de TB20e standaard uitgerust is met 3 extra hydraulische functies (hamer- en sloopsorteerfunctie) is deze minigraver breed inzetbaar, zowel binnen als buiten.
Voordelen van de TB20e:

Dezelfde buitengewone prestaties als een conventionele TB216 met dieselmotor.
Minder onderhouds- en bedrijfskosten.
Bedrijfsduur van een werkdag, bij normaal gebruik (8 uur werken bij een belasting van 65%).
Gemakkelijk af te lezen informatie dankzij nieuw kleurenscherm.
Voorzien van het TFM systeem, waardoor je altijd de relevante informatie over je machine kan inzien.
De oplaadtijd van 20% naar 80% bedraagt slechts 2 uur met een externe oplader van 360-460 V.
De oplaadtijd van 20% naar 80% bedraagt 6 uur met de interne oplader van 95-265 V.

13,4 L

Takeuchi TB210R

Slank in zijn vorm, breed inzetbaar. Het compacte ontwerp van de TB210R laat werken in beperkte ruimte op vrijwel elk terrein toe. De machine is ideaal voor smalle gangen en levert uitstekende prestaties.
De smalle bouw van 750 mm maakt de machine geschikt voor nagenoeg elke ingang. Zijn 2 rijsnelheden van 2,0 en 3,7 km/h maken de Takeuchi TB210R uniek in zijn klasse.

22 L

Takeuchi TB217R

De TB217R is een nieuwkomer, deze semi-binnendraaier is een upgrade van de TB215R. De stabiliteit van deze minigraver is verder verhoogd en het graafbereik is ook vergroot.
Verder is de 217R uitgerust met 3 hydraulische functies. Hiervan zijn er twee dubbelwerkend voor het gebruik van een sloopsorteergrijper of andere uitrustingsstukken.

22 L

Takeuchi TB216

Een mix van kracht en functionaliteit, gegarandeerd probleemloos draaien.
De TB216 is een zeer waardige opvolger van de TB016, een belangrijke veranderingen is de slankere giekconstructie met bovenliggende hefcilinder. Zo heeft de machinist een goed zicht op zijn werkgebied en een hogere opbreekkracht.

22 L

Takeuchi TB216 Hybride

Milieuvriendelijk en flexibel inzetbaar, het groene alternatief. De TB216H is het hybride broertje van de TB216. Deze compacte twee tonner is uniek in zijn klasse. Met één eenvoudige schakelaar is de werkstand van diesel naar elektrisch en omgekeerd regelbaar.
Alle bediening werkt zowel in dieselstand als in elektrostand exact hetzelfde. Deze hybride variant heeft een emissie van 0% en draagt bij aan de CO2 prestatieladder. Schoon, efficient en stil, de nieuwe manier van graven.

geen

Tomach ET219 (elektrisch)

De Tomach ET219 is de elektrische variant van de Takeuchi TB216. Het bedrijf Tomach heeft deze 1,6 tons Takeuchi omgebouwd met een 25 kWh lithium ijzer fosfaat (LFP) accu. Deze accu is van hoge kwaliteit en heeft genoeg capaciteit voor alle werkzaamheden die je met de minigraver wilt uitvoeren.
Het opladen is overal mogelijk omdat je zowel met 230V, 400V als met een type 2 laadpaal kunt laden. Met de snellaad optie is de accu al in iets meer dan 2 uur volledig opgeladen.
Verder profiteer je natuurlijk ook van de voordelen van de reguliere TB216, zoals:

Hoge opbreekkracht
Uitschuifbare onderwagen
Intuïtief bedieningsgemak
Servicevriendelijke bereikbaarheid

22 L

Takeuchi TB320

De Takeuchi TB320 is de opvolger van de TB219. Het is een ontzettend krachtige, 2 tons minigraver met een enorme graafkracht voor zijn klasse. Daarnaast heeft hij een groot hijsvermogen, dit wordt onder andere behaald door de hoge stabiliteit van de machine. De TB320 heeft een krachtige performance door 4 hydraulische pompen en sterke dieselmotor.
De machine heeft een optimale toegankelijkheid tot alle werklocaties door de uitschuifbare onderwagen. Deze kun je uitschuiven van 980 tot 1370 mm.

30,5 L

Takeuchi TB225

Een compacte, makkelijk transporteerbare twee tonner met de capaciteit van een drie tonner is een vaakgehoorde wens van vele machinegebruikers. Daarom is de TB225 ontwikkeld – een krachtige maar wendbare minigraver die je (inclusief 3 bakken) nog net mag vervoeren op de aanhanger.
Gelukkig huur je die aanhangwagen er bij Kees Bos BV gewoon bij.

31,2 L

Takeuchi TB325R

De Takeuchi TB325R is een binnendraaier met enorm graafbereik en het ideale transportgewicht.  De TB325R heeft nauwelijks overhang en is daardoor zeer flexibel inzetbaar in kleine en smalle ruimtes. Ook is de minigraver voorzien van drie hydraulische extra functies. Daardoor is het een echte werktuigdrager. Van de eerste en tweede extra hydraulische functie is de olie flow instelbaar vanuit de cabine.
Hij heeft, net als de TB225, een ideaal transportgewicht zodat je hem makkelijk kunt vervoeren op een aanhanger. Gelukkig huur je die er bij Kees Bos BV gewoon bij.

geen

Tomach ET225 (elektrisch)

De Tomach ET225 is het elektrische broertje van de Takeuchi TB225. Het bedrijf Tomach heeft de 2,5 tons Takeuchi minigraver omgebouwd met behulp van een 33,5 kWh lithium ijzer fosfaat (LFP) accu. Deze accu is betrouwbaar, veilig en beschikt over genoeg power voor iedere klus.
Het opladen van de ET225 is overal mogelijk omdat je zowel met 230V, 400V als met een type 2 laadpaal kunt laden. Met de snellaad optie is de accu al in ruim 2 uur volledig opgeladen.
Verder profiteer je natuurlijk ook van de voordelen van de Takeuchi TB225, zoals:

Het perfecte transportgewicht voor vervoer op een aanhanger
Kracht van een 3 tonner
Uitschuifbare onderwagen
3 hydraulische extra functies
Uitlaat omhoog geplaatst

46 L

Takeuchi TB230

Duurzaamheid en souplesse in één. Deze compacte graafmachine laat zich door de soepele en proportionele bediening moeiteloos besturen.
De aandrijving is tevens van hoge kwaliteit mede door de short-pitch rubbertracks en de onderrollen met drie flenzen waardoor trillingsvrij rijden mogelijk is.

46,0 L

Takeuchi TB235-2

De Takeuchi TB235-2 is de nieuwe vervanger van de TB235, de ‘-2’ variant van deze minigraver is ontwikkeld zodat deze voldoet aan de laatste emissie eisen (EU Stage V). Deze nieuwe minigraver heeft een verbeterd design en is qua uitvoering gelijk aan de Takeuchi TB240.
Twee extra hydraulische functies horen ook bij deze uitbreiding. Hierdoor is hij geheel in lijn is met de nieuwste 2 serie graafmachines. De hydraulische pomp van de TB235-2 wordt aangedreven door een krachtige 3 cilinder motor zonder DPF filter.

bottom of page