top of page

Graafmachine

Een graafmachine is een onmisbare machine in de bouw- en wegenbouwsector. Met een graafmachine kunt u grond verplaatsen, funderingen graven, sloopwerkzaamheden uitvoeren en terrein egaliseren. Of u nu werkt aan een klein tuinproject of een grootschalige bouwplaats, een graafmachine biedt de kracht en precisie die u nodig heeft. Kees Bos B.V. uit Capelle aan den IJssel, biedt een uitgebreid assortiment aan machines, waaronder compacte, krachtige en milieuvriendelijke machines.

Al onze machines

geen

Takeuchi TB20e

Takeuchi TB20e: de elektrische minigraver met buitengewone prestaties
Werk groener en zuiniger met de Takeuchi TB20e, uitgerust met duurzame en milieuvriendelijke technologie. Met deze elektrische minigraver slaat de bouwmachinesector een geheel nieuwe weg in. De TB20e werkt volledig op batterijen; hij stoot dus geen CO2 uit, maakt minder lawaai en veroorzaakt minder trillingen. Doordat de TB20e standaard uitgerust is met 3 extra hydraulische functies (hamer- en sloopsorteerfunctie) is deze minigraver breed inzetbaar, zowel binnen als buiten.
Voordelen van de TB20e:

Dezelfde buitengewone prestaties als een conventionele TB216 met dieselmotor.
Minder onderhouds- en bedrijfskosten.
Bedrijfsduur van een werkdag, bij normaal gebruik (8 uur werken bij een belasting van 65%).
Gemakkelijk af te lezen informatie dankzij nieuw kleurenscherm.
Voorzien van het TFM systeem, waardoor je altijd de relevante informatie over je machine kan inzien.
De oplaadtijd van 20% naar 80% bedraagt slechts 2 uur met een externe oplader van 360-460 V.
De oplaadtijd van 20% naar 80% bedraagt 6 uur met de interne oplader van 95-265 V.

13,4 L

Takeuchi TB210R

Slank in zijn vorm, breed inzetbaar. Het compacte ontwerp van de TB210R laat werken in beperkte ruimte op vrijwel elk terrein toe. De machine is ideaal voor smalle gangen en levert uitstekende prestaties.
De smalle bouw van 750 mm maakt de machine geschikt voor nagenoeg elke ingang. Zijn 2 rijsnelheden van 2,0 en 3,7 km/h maken de Takeuchi TB210R uniek in zijn klasse.

19 L

Knikmops 85

De Knikmops KM 85 valt vooral op, doordat hij op zijn smalst door de deur past. Het compacte stalen chassis is robuust en ontwikkeld voor stevige arbeid.

Het chassis van de Knikmops KM 85 is 75 cm breed. Hierdoor kan de wiellader, op de smalste banden, vlot over smalle tuinpaadjes of door een gang rijden.

22 L

Takeuchi TB217R

De TB217R is een nieuwkomer, deze semi-binnendraaier is een upgrade van de TB215R. De stabiliteit van deze minigraver is verder verhoogd en het graafbereik is ook vergroot.
Verder is de 217R uitgerust met 3 hydraulische functies. Hiervan zijn er twee dubbelwerkend voor het gebruik van een sloopsorteergrijper of andere uitrustingsstukken.

22 L

Takeuchi TB216

Een mix van kracht en functionaliteit, gegarandeerd probleemloos draaien.
De TB216 is een zeer waardige opvolger van de TB016, een belangrijke veranderingen is de slankere giekconstructie met bovenliggende hefcilinder. Zo heeft de machinist een goed zicht op zijn werkgebied en een hogere opbreekkracht.

37 L

Knikmops 130

De Knikmops 130 is ook te verkrijgen met een hoger laadscharnier de Knikmops 130 H, maar ook met een telescoopgiek de Knikmops 130 TE.

Deze Knikmopsen hebben dezelfde basis als de Knikmops 130 maar kunnen hoger tillen. Deze modellen worden standaard geleverd met een 4 punts dak.

22 L

Takeuchi TB216 Hybride

Milieuvriendelijk en flexibel inzetbaar, het groene alternatief. De TB216H is het hybride broertje van de TB216. Deze compacte twee tonner is uniek in zijn klasse. Met één eenvoudige schakelaar is de werkstand van diesel naar elektrisch en omgekeerd regelbaar.
Alle bediening werkt zowel in dieselstand als in elektrostand exact hetzelfde. Deze hybride variant heeft een emissie van 0% en draagt bij aan de CO2 prestatieladder. Schoon, efficient en stil, de nieuwe manier van graven.

geen

Tomach ET219 (elektrisch)

De Tomach ET219 is de elektrische variant van de Takeuchi TB216. Het bedrijf Tomach heeft deze 1,6 tons Takeuchi omgebouwd met een 25 kWh lithium ijzer fosfaat (LFP) accu. Deze accu is van hoge kwaliteit en heeft genoeg capaciteit voor alle werkzaamheden die je met de minigraver wilt uitvoeren.
Het opladen is overal mogelijk omdat je zowel met 230V, 400V als met een type 2 laadpaal kunt laden. Met de snellaad optie is de accu al in iets meer dan 2 uur volledig opgeladen.
Verder profiteer je natuurlijk ook van de voordelen van de reguliere TB216, zoals:

Hoge opbreekkracht
Uitschuifbare onderwagen
Intuïtief bedieningsgemak
Servicevriendelijke bereikbaarheid

60 L

Knikmops 250

De compacte Knikmops KM 250 heeft een rijklaar gewicht van 2380 kg en kan tot 2400 kg heffen. Voeg daar een werkhydrauliek debiet van 62 l/min met maximale druk van 180 bar aan toe en je hebt een compacte wiellader die oneindig veel aanbouwdelen kan bedienen. Deze kniklader is standaard zo’n 1.52 m breed. De Knikmopschauffeur kan rekenen op een 32.5 kW of 48 pk bij het hanteren van deze multifunctionele kniklader.

22 L

Takeuchi TB320

De Takeuchi TB320 is de opvolger van de TB219. Het is een ontzettend krachtige, 2 tons minigraver met een enorme graafkracht voor zijn klasse. Daarnaast heeft hij een groot hijsvermogen, dit wordt onder andere behaald door de hoge stabiliteit van de machine. De TB320 heeft een krachtige performance door 4 hydraulische pompen en sterke dieselmotor.
De machine heeft een optimale toegankelijkheid tot alle werklocaties door de uitschuifbare onderwagen. Deze kun je uitschuiven van 980 tot 1370 mm.

30,5 L

Takeuchi TB225

Een compacte, makkelijk transporteerbare twee tonner met de capaciteit van een drie tonner is een vaakgehoorde wens van vele machinegebruikers. Daarom is de TB225 ontwikkeld – een krachtige maar wendbare minigraver die je (inclusief 3 bakken) nog net mag vervoeren op de aanhanger.
Gelukkig huur je die aanhangwagen er bij Kees Bos BV gewoon bij.

45 L

Knikmops 180

De Knikmops KM 180 heeft een hefvermogen tot 1470 kg en wordt aangedreven door een werkhydrauliek debiet van 50 l/min met een maximale druk van 180 bar. Met een standaard breedte van ongeveer 1.4 m biedt deze machine veelzijdigheid in het gebruik van diverse aanbouwdelen.

Filter op Merk

Bij ons kunt u terecht voor zowel de huur als de aankoop van hoogwaardige graafmachines. Of u nu een machine nodig hebt voor een kortlopende klus of een langdurig project, wij bieden flexibele verhuuropties die aan uw specifieke behoeften voldoen. Daarnaast kunt u bij ons graafmachines aanschaffen voor permanent gebruik. Ons assortiment omvat betrouwbare en efficiënte machines die voldoen aan de hoogste standaarden in de industrie, waaronder de compacte Takeuchi TB210R, de krachtige TB217R, en de milieuvriendelijke TB216 Hybride. Deze machines zijn ideaal voor zowel smalle doorgangen als brede bouwterreinen. Door onze officiële partnerschappen met merken als Takeuchi en Knikmops bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid.

takeuchi-tb395w-1.jpg

Wat kunt u uitvoeren met onze graafmachines

Schakel ons in voor een machine voor uw project!

Bent u geïnteresseerd in een machine van ons? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@keesbosbv.nl of vul het contactformulier in. Ons team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste machines voor uw project.

bottom of page