top of page

Takeuchi TB335R

18,2 kW 24,8 pk

3760 kg

43,5 L

gewicht

motorvermogen

inhoud tank

afmetingen (bxh)

1,74m x 2,49m
Takeuchi TB335R

De TB335 R is een Takeuchi binnendraaier met een gewicht van 3,5 ton. Wat dit nieuwe binnendraaier type uniek maakt is de super ruime en enorm comfortabele cabine.
Die is bijna net zo groot als die van de conventionele TB235-2 (die al erg ruim is voor de 3,5 tons klasse). Dat zie je bij een binnendraaier niet vaak. Meestal moet er door de kenmerkende ingekorte achterkant ingeleverd worden op de ruimte in de cabine.
Je profiteert daarom naast een riante cabine ook van:

Opklapbare rijpedalen – waardoor je meer ruimte op de vloer hebt voor je voeten
7 inch monitor touch panel & jog dial knop – wat vrij uniek is in deze machineklasse
Airco (optioneel)
En een DAB+ radio (incl. handsfree bellen)

Nog een ander voordeel van de TB335 R is dat deze, ondanks zijn kortere achterzijde, ontzettend stabiel is. Door een slimme constructie is het zwaartepunt optimaal gepositioneerd waardoor je lekker kunt werken zonder je druk te maken over de stabiliteit van de machine.
Ook kun je gebruik maken van maar liefst 3 hydraulische functies op de meest complete uitvoering van dit type. Ideaal als je verschillende uitrustingsstukken wilt kunnen gebruiken voor je werkzaamheden. Een mooi bijkomend voordeel qua veiligheid is de standaard slangbreukbeveiliging waarmee de machine is uitgerust.
Verder is de toegankelijkheid van alle servicepunten precies zoals je dat van een Takeuchi gewend bent. De minigraver is uitgerust met veel kappen die je ver kunt openen, zodat je al het nodige onderhoud snel en makkelijk uit kunt voeren.

bottom of page