top of page

Ammann ATR 68C

3 pk

68 kg

3,2 L

gewicht

motorvermogen

inhoud tank

afmetingen (bxh)

0,28m x 1,02m
Ammann ATR 68C

Net als alle Ammann stampers levert de ATR 60 C een toonaangevende verdichtingsoutput en voorwaartse beweging. De handgreep, de hoogte, de juiste schoenen en een laag zwaartepunt die controle mogelijk maakt, zorgen ervoor dat de stampers gemakkelijk te bedienen zijn, ongeacht het ervaringsniveau. De stampers beschikken over een vibratiegeïsoleerd handgreepconcept dat hand-arm trillingen beperkt om de operator te beschermen. Dit is een belangrijke functie om het werk van de operator comfortabeler te maken en langdurige gezondheidsproblemen te voorkomen.

De ATR 60 C heeft een werkgewicht van 61 kg en biedt een centrifugale kracht van 11,5 kN. De machine blinkt uit door zijn ongeëvenaarde balans. De brandstoftank heeft een capaciteit van 3,2 liter, wat zorgt voor een lange werktijd.

De Classic stampers zijn uitgerust met een Honda GX 100 benzinemotor, die zeer wordt gewaardeerd om zijn betrouwbaarheid en lange levensduur. De handgreep is in hoogte verstelbaar om de operator comfortabeler te maken en kan aan alle zijden worden vastgehouden en bediend, zodat de machine ook in krappe ruimtes en smalle doorgangen kan werken. De open handgreep maakt het mogelijk om de voet van de stamper op elk moment te zien, wat de precisie verhoogt en de bediening vergemakkelijkt.

bottom of page